Mert …
✅a videó egyre népszerűbb tartalmi forma a neten. A számok azt mutatják, hogy hatékony is, amikor fel kell kelteni a közönség figyelmét. 

Ha egy kép többet ér ezer szónál, akkor mennyit ér egy videó? Habár a weboldalak tartalmának a gerincét a szövegeknek és a képeknek kell adni, ezek gyakran nem vonják magukra kellő mértékben a látogatóid figyelmét. Egy videó viszont képes lehet erre, ha jól van megcsinálva.

✅ A videók több látogatót is hozhatnak a weboldaladra, akik tovább maradnak ott, mint egyébként tennék, hiszen ahelyett, hogy pár másodperc alatt átfutják a weboldalad tartalmát, egy videót percekig tarthat megnézni.

✅ A videót megtekintő látogatókra hirdethetsz.

✅ Ha fiatalabb korosztályt szólítanád meg, akkor kötelező videóznod, mert számukra vonzóbb a videós tartalom, ők jellemzően több időt töltenek videók nézésével, mint szövegek olvasásával. 

Ha a videóid minősége kiemelkedő, akkor a YouTube-on és a Facebookon is megjelensz velük. És az az előnyük is megvan, hogy megosztásuk és kommentelésük is gyakoribb, mint az egyszerű linkeké.

“A videó nem egy egyszerű és olcsó műfaj. “ mondod. 

Tudjuk. De kezdőként is van megoldás. Van okostelefonod. Igaz? Használd! Hogyan? Megtanítja Fabini Piroska!

“Ok, de milyen témákról készítsek videót?”

Készíts 
🎬termékvideót, 
🎬eseményekről készült videót,
🎬 szakértői interjút,
🎬 kérdések-válaszok videót…

Gyere a Február 13-i NÖVÖK Vállalkozónői klub meetupjára! Fabini Piroska elmondja, hogyan/miért készíts minél több videót!

Katt ide a regisztrációért!!!
https://vallalkozonoiklub.hu/vallalkozonoi-klub-nap-meetup/