NÖVÖK

Vállalkozónői Közösség

Ha szeretnél találkozni és kapcsolatba lépni  olyan csodálatos (vállalkozó)nőkkel, akik ugyanazon az úton járnak, mint te, akkor a megfelelő helyre jöttél.

Az üzletedben, vállalkozásodban magányos, egyedül lehetsz, de itt a Közösségben nem vagy egyedül. Ez itt a tanulás, a baráti találkozások  és a támogatás helye, és itt bármi megtörténhet! Itt olyan vállalkozó nők vannak, akik ugyanazon az úton járnak/jártak, mint te, és készek arra, hogy segítsenek és bátorítsanak.

Ezt kapod

a közösségben….

1. TANÁCSADÁS

Szükséged van visszajelzésre egy ötlethez? Szeretnél egy problémát megoldani? Tanácsadra vagy visszajelzésre van szükséged? Olyan csodálatos és megbízható nők vannak a Közösségben, akik segítenek, ha szükséged van rá. És ugyanezt teheted Te is! Segíthetsz másoknak.

2. KAPCSOLAT

Osszd meg a haladásodat és ünnepeld sikereidet a Közösség tagjaival, akik támogatnak téged, beleértve Krisztát és a NÖVÖK Vállalkozónőiklub csapatát!

3. BÁTORÍTÁS

Legyen szó a vállalkozás-építő utad egy mérföldkövéről vagy egy akadályról, a Közösségben levő vállalkozó nők itt vannak melletted, hogy ösztönözzenek Téged, felemeljenek, és motiváljanak. Mi mind együtt!

4. INSPIRÁCIÓ

A Közösség egy olyan hely, ahol a vállalkozó és vállalkozni akaró nők energiával és izgalommal töltenek fel, akik tesznek azért, hogy a dolgok megtörténjenek! Ösztönöznek a sikertörténetükkel és inspirálnak arra, hogy Te is sikeres legyél.

Legyél a közösség része!

Csatlakozz most

Kész vagy tenni azért, hogy általad történjenek meg a dolgok?

Ha készen állsz a saját sikertörténetednek megalkotására, a NÖVÖK Vállakozónői Academy a válasz. Az Akadémia megadja az eszközöket, a képzést és bátorítást, amire szükséged van ahhoz, hogy pénzt csinálj azzal, amit szeretsz. Közösségi tagként minden tréningnél, workshopnál igénybe vehetsz kedvezményeket. A teljes hozzáférés érdekében bármikor tagja lehetsz a NÖVÖK Vállalkozónői Akadémiának!

„Hihetetlen erő van a nőkben, s ha támogatják egymást, együtt mindenre képesek.”

Papszt Kriszta