IGEN, el tudod indítani a vállalkozásod

Mentor Program (kezdő) vállalkozónőknek

 

2024. április 1-től - jelentkezési határidő 2024.03.18. éjfél

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

A Vállalkozás (be)indító Mentor Programban Rád és a vállalkozásodra fókuszálunk.

Akár másodállásban akarsz vállalkozást, akár a freelancerség szabadságát szeretnéd, akár több jövedelmet szeretnél, vagy úgy érzed, hogy arra vagy hívatott, hogy segíts másoknak a vállalkozásoddal, ne várj még egy évet, hogy belevághass!

A jelentkezéshez a kapukat csak rövid ideig tartom nyitva, ezért ne hagyd  ki a lehetőséget. Invesztálj magadba, és segítséget adok a vállalkozásod elindításához, fejlesztéséhez.

Mi a Vállalkozás (be)indító Mentor Program?

Hiszem, hogy a tanítás-tanulás leghatékonyabb módja a mentorálás.  A mentor tanítja, tapasztalataid átadja a tanítványnak. A mentor egyénre szabottan és a megfelelő ütemben fejleszti tanítványát. Egy jó mentor a közepes, ám szorgalmas és kitartó tanítványból is kihozza a legjobbat!

Szerintem a vállalkozást is így lehet a leghatékonyabban tanítani, mert a vállalkozás nem elméleti, hanem gyakorlati tevékenység, ahol a tanítványnak szüksége van a saját szintjéhez és a vállalkozásához igazodó mentori visszajelzésre, korrigálásra, tanácsra, segítségre, iránymutatásra.

A Vállalkozás (be)indító Mentor Programot azért hoztam létre, mert az elmúlt 12 évben azt tapasztaltam, hogy bár rengeteg kezdő, vagy már vállalkozónő képzi magát könyvekből, online elérhető anyagokból, konferenciákból mégsem tudják eredményesen felhasználni a felhalmozott tudásukat.

A Vállalkozás (be)indító Mentor Programban rendszerezem a tudásukat és segítem „összerakni”, beindítani a vállalkozásukat.

Neked is segítek, ha akarod

Te is sok könyvet olvastál már, rendszeresen jársz konferenciákra, előadásokra, s vásároltál már online oktatóanyagot is?

Ha a válaszod IGEN, akkor már biztosan rengeteg időt és energiát tettél bele, hogy alkalmazd a tanultakat, el/beindítsd a vállalkozásod. Biztosan volt már sikered is, de érzed, sokkal jobb is lehetne, illetve tudod, hogy a vállalkozásod bevételeit bőségesen tudnád növelni, ha tudatosabban, rendszerezettebben alkalmaznád a megszerzett tudást.

Valószínűsítem, hogy küzdesz a „hogyan csinálhatnám jobban?” örök kérdés megválaszolásával is. És talán egy picit az önbizalmad is alacsonyabb annál, mint kellene, mert az eredmények nem úgy jönnek, ahogyan szeretnéd. Ezen fogunk változtatni!

Így foglak segíteni a Mentor Programban

N
Rendszerezünk

Rendszerezzük azt a hatalmas mennyiségű tudást, amit összegyűjtöttél.

N
Tematika szerint haladunk

Végigmegyünk az általam összeállított tematikán, átbeszéljük a legfontosabb vállalkozást befolyásoló témaköröket, hogy rendbe tegyük az alapokat és kiderítsük, miket kell fejlesztened.

N
Meghatározzuk a teendőket

Meghatározzuk azokat a teendőket, amelyekre fókuszálnod kell.

N
Ellenőrzünk, elemzünk

Közösen ellenőrizzük és elemezzük az eredményeket. Levonjuk a tanulságokat és finomítunk rajta.

N
Step-by-step

Rátérünk a fontossági sorrendben következő teendőre és végigcsináljuk ugyanezt a folyamatot. 

N

Ebben a körforgásban dolgozunk és az idő előrehaladtával azt érzed, egyre jobban nincs rám szükséged. Ekkor értem célt, hiszen előcsaltam a benned a tudatos vállalkozót :-).

Mi vár még Rád a Mentor Programban?

6 másik vállalkozónő

Csapatban fejlődni a leghatékonyabb. Ezért Rajtad kívül még 6, hozzád nagyon hasonló vállalkozónő lesz a csapattársad.

Azért 7-ben limitálom a csoport létszámát, mert maximum 7 embernek tudok hatékonyan tanítani.

Több vállalkozásból inspirálódhatsz

 A Csoporttársaidon kívül, esettanulmányokon keresztül beavatlak több vállalkozás működésébe.

Intenzív fejlődés

Hetente személyes csoporttalálkozó.

A látványos fejlődéshez minimum a heti rendszeresség kell, ezért minden héten ugyanabban az idősávban találkozik a Csoport és 3 órán keresztül együtt dolgozunk. A találkozók között is tartjuk a kapcsolatot és segítek, ha elakadsz.

Folyamatos feladatok

A vállalkozást csinálni kell. Ha tisztáztuk az elméletet, mire kell figyelned, jönnek az élesben elvégzendő cégvezetői feladatok, amelyek majd az eredmény oldalon is megmutatkoznak.

 A Mentor Program tagjaként a következő előnyöket élvezheted

TANULÁS

A heti találkozókon pontosan megmutatom, elmondom, hogy mire kell összpontosítanod, így soha nem kell azt érezned, hogy sok a teendő.

Amikor vállalkozást építesz, nehéz dolgozni a vállalkozáson, mert annyira elfoglaltan dolgozol a vállalkozásban. Minden hét elején új havi feladatra összpontosítunk, mint például a célmeghatározás, az árképzés, pénzügyek, piackutatás, csapatépítés vagy a marketing. A heti képzés a témákra , feladatokra összpontosít, így valóban előrehaladást érhetsz el.

A közös munka során kapsz letölthető munkalapokat és sablonokat, amelyekkel.

Nincs többé halogatás.. Az a terved, hogy nyerj! 

BIZALOM

A félelem több álmot öl meg, mint a kudarc. Ez klisé, de igaz. Ne hagyd, hogy a félelem tartson vissza. Mentoráltként megnyered a bizalmat, amire szükséged van ahhoz, hogy teljes sebességgel haladj előre.

A Mentor Program segít abban, hogy bizalmat építs a leendő, s a meglévő ügyfeleiddel.

VISSZAJELZÉS

Néha konkrét kérdések gyötörnek, amelyekre válaszolni kell, vagy adódnak helyzeteket, amelyekre tanácsot kell adni. Értem, tudom. Éppen ezért vannak a heti csoporttalálkozók, s a folyamatos kapcsolattartás a találkozók között. 

TÁMOGATÁS

Egy vállalkozás felépítése magányos „küzdelem” lehet. DE a Mentor Program több, mint egy közösség. Ez valóban egy család, amelyben bízhatsz és számíthatsz a támogatásra, így soha nem érzed magad egyedül.

A Mentor Program-tagságod magába foglalja az exkluzív Facebook csoportunkhoz való hozzáférést, ahol kapcsolatba léphetsz a csapatommal.

Az elszámoltathatóság és a támogatás kritikus fontosságú az üzleti fejlődésben. Ez az, amit szeretek, s mindent összekapcsolunk egymással. 

3 FONTOS INFO

}

Időtartam

A Mentor Programban 2024. április 1-től 3 hónapig dolgozunk együtt, heti találkozókkal.

l

Jelentkezés

Ha szeretnél résztvenni a Mentor Programban, 2024. március 18. éjfélig tudsz jelentkezni.

}

Kiválasztás

Ismerkedő találkozók 2024. március 25-ig. Csak akkor kerülsz be a csoportba, ha személyes találkozón mindketten úgy érezzük, tudunk együtt dolgozni.

KINEK JÓ a Mentor Program?

Nem számít, hogy milyen üzleti tevékenységet akarsz folytatni. A lényeg az, hogy vállalkozni akarsz. Ha van egy olyan vállalkozói álmod, amelyet mindenképpen el akarsz érni. Akár ingatlanügynök vagy, akár egy Etsy üzletet üzemeltetsz, vagy zöldségeket értékesítesz egy termelői piacon, vagy weboldalakat tervezel, s a célcsoportod nem „bárki” és „mindenki”, a Mentor Program segíthet bármely üzletben.

SZERETNÉL RÉSZT VENNI A MENTOR PROGRAMBAN?

Ha tetszik, amit eddig olvastál, tudom, hogy most tudni szeretnéd: mennyibe kerül a Mentor Program, de most még szándékosan nem mondom meg.

Azért, mert azt akarom, hogy szabadon mondj “Igen”-t és ne befolyásoljon az ár ismerete. Jelentkezésed semmilyen kötelezettséggel nem jár, mert a Programba kerülésnek van egy előminősítési és személyes ismerkedős fázisa. Ha mindketten úgy látjuk, eredményes lesz számodra a Programban való részvétel, csakis akkor kerülsz be.

Amit eddig fontos tudnod, azt megosztottam Veled, s szeretném, hogy Te is őszintén válaszolnál erre a kérdésre: van kedved részt venni a Mentor Programban?

AMIT AZ ÜGYFELEIM MONDANAK

 

Rebeka

A Krisztával való közös munka  megváltoztatta az üzleti és személyes gondolkodásmódomat. Nagyszerű tudni, hogy itt van mellettem, támogat, bátorít.

Bea

Sosem dolgoztam vállalkozóként, és nincsenek vállalkozók a családomban, illetve az ismeretségi körben sem. Egyedül indítom el a vállalkozást, és segítségre volt szükségem az elinduláshoz. Egy éve született meg az ötlet, de a gyakorlati megvalósításba valamiért eddig nem vágtam bele.  A Program sokat segített. Köszönöm!!!

Imola

A férjem nagyon elégedetlen volt a munkahelyével, és bár együtt akartunk dolgozni, nem láttuk, hogy ezt hogyan tudjuk megoldani. A Vállalkozásindító Mentor Program alapot teremtett a közös vállalkozás elindításához. Hálásak vagyunk! Elindult a családi vállalkozászunk.

Marcsi

Kriszta engem motivál, és húz. Visszajelzéseket kérek és kapok a vállalkozásomat illetően, és megvan a támogató közeg, hogy ezt ne kritikának vegyem.

Zsuzsi

Azért akartam bekerülni a csoportba, mert 20 éve dolgozom közszférában, és nem tudtam kilépni. Úgy éreztem, hiába nézem az online „így legyél sikeres vállakozó” témájú anyagokat, nem jutok előbbre. Kellett valaki, aki fogja a kezem, és akinek bátran feltehetem a kérdéseimet.  

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A MentorProgram jó az én szintemen?

A vállalkozásokat három szakaszban azonosítjuk:

1. Az álmodozók azok, akik álmodnak egy vállalkozói másodállás vagy egy főmunkaidős kisvállalkozás elindításáról, de még nem találták meg az ötletüket. Ha ez igaz rád, javasolom, vegyél részt az Üzleti Ötlet Bootcampen. Ebben a kurzusban végigvezetlek a legjobb üzleti ötlet kiválasztásának folyamatán, így végre elkezdhetsz pénzt csinálni azzal, amit szeretsz.

2. A starterek azok, akiknek megvan már az üzleti ötletük, csak bizonytalanok az elindulásban. A Mentod Program remek megoldás a Starterek számára, hogy erős alapokra építhessék üzleti tevékenységüket, és elkerüljék az új cégtulajdonosok hibáit!

 3. Az építők azok, akik már felépítették a vállalkozásukat és dolgoznak a vállalkozásukban, és növekedni, fejlődni akarnak. A MentorProgram segít az építőknek, hogy fokozhassák a sikerüket.

Megfelel nekem a MentorProgram, ha egy nonprofit vállalkozásom van?

Még a nonprofitoknak is bevételeket kell szerezniük, hogy üzleti tevékenységükben maradhassanak. A Program majdnem minden témaköre a nonprofitokra is vonatkozik, s beszélünk a nonprofit vállalkozás működtetéséhez szükséges jogi és gyakorlati alapokról is. És nem vagy egyedül! Az ügyfeleim között több olyan vállalkozónő is van, akik nonprofit tevékenységet folytatnak.

Mikor indul legközelebb Mentor Program?

Nem publikus még a következő időszak. Csatlakozz a levelezőlistámhoz, vagy a zárt Facebook klubhoz (NÖVÖK Vállalkozónőiklub zárt csoport) további információkért, értesíteni foglak, ha újra megnyitom a kapukat.

A Mentor Program csak nőknek szól?

Bár a Program során tanultak minden vállalkozásra alkalmazhatóak, Vállalkozás (be)indító Mentor Program nőknek szól.

VAN MÉG KÉRDÉSED?

Küldj üzenetet.
Az ügyfélszolgálati órák hétfőtől péntekig 08: 00-17: 00 között vannak. 

EGYÜTT MEG TUDJUK CSINÁLNI!