Workshop

Tervezd tudatosan a 2020-as éved

Tűzz ki számodra fontos célokat, és találd meg hozzájuk az utat!

Évtervező Workshop Vállalkozónőknek

Egy nap, ahol közösen elkészítjük vállalkozásod 2020-as tervét

 step-by-step megvalósítási lépésekkel.

 

Jelentkezési határidő

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Többségünk inkább az azonnali kielégülést hozó rövid távú célkitűzéseket részesíti előnyben a hosszú távúakkal szemben. Rendszeresen úgy viselkedünk, mintha a jövőben valamikor több időnk, több pénzünk lenne, és kevésbé lennénk fáradtak vagy feszültek. A később ködös távolsága ideálisnak tűnik ahhoz, hogy az élet kellemetlen feladatait elvégezzük, még akkor is, ha a halogatás azt jelenti, végül egy sokkal nagyobb dzsungellel kell majd megküzdenünk a kertben, az adóhivatal büntetésével, a kényelmes nyugdíjasévek hiányával, esetleg egy sikertelen orvosi kezeléssel. Nem is kell annyira előrelátnunk ahhoz, hogy felismerjük, milyen ritkán áldozunk fel rövid távon bármit is a hosszú távú céljaink érdekében.
Dan Ariely

izraeli-amerikai közgazdász, tanár és író

Gyere az évtervező workshopra, ha…

  • kezdő vállalkozónő vagy.
  • eddig nem mentek jól a dolgok, ezért változtatnál.
  • több pénzt akarsz keresni, elégedetlen vagy a vállalkozásod eredményével.
  • nincs segítséged a tervezéshez.
  • sikeres éved volt, de jövőre még jobbat akarsz.
  • Az előző éved értékelésével kezdünk, mert ettől lesznek relevánsak és hitelesek a 2020. évi céljaid.
  • Több módszert kapsz az évtervezéshez – biztosan megtalálod a neked valót!
  • Különböző módszereket kapsz a céljaid gyakorlatba ültetéséhez, az eredményeid tartóssá tételéhez.

Dátum

2019. december 07.

Időpont

10:00 – 17:00

Helyszín

Budapest, II. Kelemen L. u. 15.

Részvételi díj

17.500 Ft

Létszám

Maximum 8 fő

Jelentkezési határidő 2019. 12. 04. 12:00

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Ezen a workshopon megtanulsz tervezni. A workshop végére az üzleti elképzeléseid nem csak álmok lesznek, hanem konkrét, megvalósítható célok.

Egy munkafüzetben dolgozol, amiben az egész éves terved benne lesz és 2020-ban csak sorvezetőként kell használnod.

Mire számíthatsz?

Kreatív, egyéni feladatok

Az évértékelést, évtervezést különféle módokon, kreatív eszközökkel dolgozzuk majd fel egyénileg. A hangsúly rajtad lesz, így főként arra fókuszálunk , hogy a tervet, amellyel hazamész a workshopról – a saját vállalkozásodban, magánéletedben minél inkább hasznosítani tudd.
A feladatok többségével önállóan foglalkozol majd. Lesznek feladatok is, amelyeken csoportokban dolgozol, mert egymás nézőpontjai, tapasztalatai, sztorijai hatással lehetnek rád és inspiráló megoldásként, ösztönzőként szolgálhatnak.

Az évtervező workshopot Papszt Kriszta pénzügyi és vállalkozás indítási tanácsadó tartja

Kriszta biztosítja a kereteket, vezetésével egy inspiráló közegben, a tartalmat Te teszed bele.2012 óta foglalkozik vállalkozónőkkel, szervez vállalkozónői programokat, 2015 óta tart vállalkozónőknek workshopokat.

Szakmai anyagok, étkezés

6 óra intenzív, építő munkát, amely során hasznos praktikákat és módszereket vihetsz haza, hogy könnyebben valósíthasd meg a 2020-ra kitűzött céljaidat. Ehhez egy munkafüzetet és bevált módszereket kapsz, s mindemellett a különféle tapasztalatokkal rendelkező csoporttagok rengeteg inspirációval fognak feltölteni. A cateringről (brunch, üdítők, tea, kávé)  mi gondoskodunk. 

Ha nem jössz el az évtervező workshopra…

Nem kapsz segítséget, inspirációt.

Nem kapsz segítséget a terveid átgondolásához, elkészítéséhez tőlem, s nem kapsz inspirációt más vállalkozónőktől  sem.

Nem készül el a terved.

Ha egyedül vagy a vállalkozásodban, előfordulhat, hogy a napi feladatok, a „tűzoltás” viszi el a figyelmed és az időd, s nehéz lesz rászánnod magad, hogy egy teljes napot csak a vállalkozásod jövő évének tervezésére fordíts. 

Rossz módszereket alkalmazol a tervezéshez

Ha egyedül tervezel nem biztos, hogy a legjobb módszert alkalmazod, s minden részletre oda fogsz figyelni. 

Ha eljössz az évtervező workshopra…

terv alapján fogod irányítani a vállalkozásod!

Kapsz munkafüzetet, támogatást

Kapsz egy saját munkafüzetet, kérdéseket, feladatokat, hogy átgondoltan, tudatosan kidolgozd a vállalkozásod jövő évi tervét és úgy mész haza, hogy valóban tudod, milyen stratégiával fogod elérni a kitűzött céljaidat.

Már január 1-től úgy fogod irányítani a vállalkozásodat, hogy az a kitűzött céljaid felé haladjon.

Kiszabadulsz a napi "tűzoltásból", nyugodtabb és kiszámíthatóbb életed lesz.

Megfelelően tudod majd beosztani az idődet, a pénzedet, a tudásodat és az energiádat.

Gyakran Ismételt Kérdések

Meddig lehet jelentkezni?

A workshop jelentkezési határideje 2020. december 07. 10:00 óra, de érdemes nem halogatnod a jelentkezést, mert a létszám korlátozott. Nehogy lemaradj!

Hogyan tudok jelentkezni?

Add meg az adataidat a „Jelentkezem a workshopra!” gomb megnyomása után.

Hogyan tudok fizetni?

A részvételi díjat banki átutalással, vagy PayPal-on keresztül tudod fizetni. A jelentkezést követően kapsz egy visszaigazoló levelet, abban benne lesz minden adat, amely a részvételi díj kiegyenlítéséhez szükséges. A részvételi díj beérkezése után elektronikus számlát kapsz a jelentkezésnél megadott email címedre.

Mit vigyek magammal?

Hozdd a céljaidat és névjegykártyát! A többiről mi gondoskodunk.

Mi történik, ha nem tudok részt venni a workshopon?

Ha regisztráltál és befizetted a részvételi díjat, de valami közbejön és mégsem tudsz eljönni a workshopra, akkor az esemény időpontja előtt legalább 7 nappal jelezd felénk a kapcsolat@vallalkozonoiklub.hu e-mail címre és visszakapod a részvételi díjad. Ha a workshop időpontja előtt  7 napban derül ki, hogy nem tudsz jönni, akkor már sajnos nem tudjuk visszautalni a díjat, mert számítottunk rád és workshop költségére fordítottuk.

Garancia

Lehet, hogy még sosem hallottál a NÖVÖK Vállalkozónői Klubról és rólam – Papszt Krisztáról – így nem tudod, hogy megbízhatsz-e bennem. Ez természetes. Lehet, hogy még sosem terveztél és nem vagy benne biztos, hogy erre van szükséged. Van benned egy bizonytalanság a workshoppal kapcsolatban. Azonban ennek ellenére arra biztatlak, gyere le, mert a visszajelzések alapján biztosan jól fogod magad érezni és nagyon sokat fog segíteni neked is a vezetett tervezés. Ezért vállalok rá bátran garanciát. 

Ha úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amire számítottál, akkor ezt jelezd a workshop végén személyesen, és 3 munkanapon belül visszautalásra kerül a részvételi díjad. A munkfüzetet természetesen megtarthatod.

r

Kihagyod?

Ha úgy döntesz, kihagyod ezt a workshopot, mert nincs időd, nem érsz rá „kiszakadni” a vállalkozásodból, … s nem készíted el a vállalkozásod jövő évi tervét, akkor jövőre is „tűzoltani”,  idegeskedni fogsz, hogy vajon eléred-e az álmaidat, el fogsz „égetni” egy tonna pénzt eredménytelen kampányokra és a véletlenre bízod, hogy meg tudod-e adni a családodnak azt, amit megérdemelnek. Továbbra is ugyanazok az eredményeid fognak születni, mint az elmúlt években és nem fohsz szintet lépni a vállalkozásoddal.

Gyere el az évtervezőre!

Együtt elkészítjük azt a tervet, ami tartalmazza azokat a lépéseket, amikkel nagyobb biztonságot, kiegyensúlyozottságot, élvezetesebb életet, több örömöt, időt és magabiztosságot tudsz biztosítani magadnak és családodnak.

Nem találtál választ a kérdésedre?

Felmerült benned egy kérdés és nem találtál rá választ ? Keress bizalommal, örömmel segítek neked!
Írj a papsztkriszta@vallalkozonoiklub.hu email címre és 2 munkanapon belül válaszolok neked!