Kurzusok

Válaszd a céljaid eléréséhez szükséges képzést.

Vállalkozásindító Online Tanfolyam

Hogyan találd meg azt a vállalkozási ötletet, amelyre szenvedélyesen tudsz vállalkozást építeni? Van ötleted, de gondjaid vannak a  megvalósítással? A Vállalkozásindító Online Tanfolyam segít a legjobb üzleti ötlet kiválasztásától a piacra lépésig megtervezni a vállalkozásod. Így elkezdhetsz pénzt csinálni azzal, amit szeretsz.

Üzleti Ötlet Bootcamp

Vállalkozást szeretnél indítani, de nem vagy biztos benne, mit akarsz csinálni? Akár rengeteg ötleted van, akár egyáltalán nincs, az Üzleti Ötlet Bootcamp végigvezet a legjobb üzleti ötlet kiválasztásának folyamatán – így elkezdhetsz pénzt keresni, akár azzal, amit szeretsz. Az Üzleti Ötlet Bootcamp egy online kurzus.

Az üzleti siker 3 alapeleme

 „Az üzleti siker 3 alapvető eleme” egy három részből álló online kurzus, amelyből megtanulhatod, hogyan lehet olyan vállalkozást létrehozni, amely lehetővé teszi a pénzt és időt a számodra legfontosabbakhoz. A sikeres vállalkozás nem csak mások számára lehetséges. Lehetséges számodra is.

Weboldal indítás workshop

Ezen az online workshopon megtervezzük a weboldaladat, s így lecsökkented az elkészítési időt,  s sokszorozod a minőséget.

Létrehozunk egy olyan alapot, amire az oldalad elkészítése igazán élvezetes és egyszerű lesz, s programozói vagy designer tudás se szükséges hozzá.

„Miután otthagytam a főállásomat, el akartam indítani a saját vállalkozásomat. Igazán ötletem sem volt. Nem tudtam, hogy fogjak bele. Serencsére rátaláltam Krisztára és a vállalkozás indító tanfolyamra. A tanfolyamon tanultak alapján stresszmentesen sikerült elidítanom a vállalkozásom. „

F. Ildikó