Vállalkozásindító Online Tanfolyam

A 10 részes kurzus, amely segít megtervezni a vállakozásod az álmodozástól a piacra lépésig
Jelentkezem

Soha nem volt jobb alkalom arra, hogy vállalkozást indíts! De hogyan lehet kitalálni, megtalálni azt a vállalkozási ötletet, amelyre szenvedélyesen tudsz vállalkozást építeni? Lehet, hogy sok ötlet kering a fejedben, és nem tudod, melyiket válaszd. Vagy talán gondjaid vannak a kivitelezéssel, megvalósítással. Akárhogy is van, a Vállalkozásindító Online tanfolyam segít Neked a legjobb üzleti ötlet kiválasztásától a piacra lépésig megtervezni a vállalkozásod. Így elkezdhetsz pénzt csinálni azzal, amit szeretsz.

Hogyan lesz az álmodozásból ötlet, az ötletből vállalkozás?

Jelentkezz az online tanfolyamra

Az első lépés egyszerű! Csak töltsd ki a jelentkezést. 2020. március 30.-tól hetente 2-szer – hétfő és csütörtökön este 1,5 – 2 órás webináriumon, LIVE videóközvetítésen veszel részt. Plusz, kapsz egy digitális munkafüzetet és  minden videóleckéhez feladatokat.

Kutatjuk az ÖTLETEKET…

Ezeken a videóórákon lépésről lépésre útmutatást adok,hogyan kutasd az ötleteket, találd meg a réspiacod, ….. 

Számtalan hasznos információt és feladatot kapsz.

Kidolgozzuk vállalkozásod megvalósítási TERVét

Miután megtaláltad a legjobb ötletedet, a 10. LIVE végére elkészül az üzleti terved vázlata, a GPS a sikeres vállalkozáshoz.

10 LIVE – 10 TÉMA – Számtalan feladat

1. videólecke

Mi kell egy jó üzleti ötlethez, amely azontúl, hogy magával ragad, sikerre is viheti a vállalkozásod?

2. videólecke

Szempontokat kapsz önmagad megismeréséhez és fejlesztéséhez, hogy elegendő erőd, önbizalmad és kitartásod legyen elképzelésed megvalósításához.

3. videólecke

Hogyan válassz majd olyan társakat magad mellé, akikkel valóban sikerre tudod vinni a vállalkozásodat?

4. videólecke

Miből, hogyan, milyen vállalkozást érdemes indítanod, hogy érvényesülhess az üzleti világban.

5. videólecke

Milyen eszközökkel és módszerekkel tudod a z ötleteddel kapcsolatban begyűjtött információkat feldolgozn? Hogyan tudod tisztázni, mennyire kockázatos az ötleted megvalósítása, érdemes-e további időt, pénzt, energiát fordítanod a fejlesztésre és a piacra lépésre?

6. videólecke

Hogyan fejleszd ki a terméked, szolgáltatásod?

7. videólecke

Hogyan készíthetsz hiteles, meggyőző és megnyugtató dokumentumokat a potenciális befektetők, illetve a döntéshozók megnyerésére?

8. videólecke

Honnan és hogyan szerezhetsz pénzt vállalkozásod elindításához és a működtetés kezdeti nehézségeinek áthidalásához.

9. videólecke

Milyen vállalkozási formák közül választhatsz és mi mindent kell tenned tevékenységed legalizálásához, biztonságos működéséhez?

10. videólecke

Hogyan befolyásolhatod az eseményeket még az utolsó pillanatban is, és hogyan hívhatod fel a figyelmet a termékedre/szolgáltatásodra és köthetsz üzletet néhány személyes és online technikával?

Kész vagyok megtalálni az üzleti ötletemet, megtervezni és elindítani a vállalkozásomat!

Ha részt veszel a 10 alkalmas vállalkozásindító online tanfolyamon:

R

Felkészülsz arra, hogy olyan vállalkozást indíts el, amely egyedülállóan a Te tudásod, tapasztalataid és szenvedélyed alapján készül!

R

Megszerzed a vállalkozás tervezéséhez, megvalósításához, és vezetéséhez szükséges információkat. S az álmod, hogy azt csinálod, amit szeretsz, végre valósággá válhat.

R

Azzal csinálsz pénzt, amit szeretsz! Az üzleti ötlet több, mint egy hobbi. Olyan vállalkozásod lehet, amely pénzt hoz neked.

„Szerettem volna valamilyen turisztikai vállalkozást, de nem voltam biztos benne. A kurzus végére kitisztult egy üzleti ötlet és elkészült a  teljes üzleti tervem. Bízz a folyamatban, tedd bele a munkát, és indulj! A vállalkozásod akár az egy hónap alatt el is indulhat. ”  – Gabi

A Vállalkozásindító Online tanfolyam helye és ideje

Helyszín

Az otthonod, vagy ahol éppen vagy. Akár nyaralás alatt is részt tudsz venni a Vállalkozás indító Online Tanfolyamon.

}

Ideje

A tanfolyam 2020. március 30-tól 2020. április 30- ig tart. Hetente 2 alkalommal (hétfőn és csütörtökön este) találkozunk, 1,5 – 2 órás LIVE videóban.

Jelentkezési határidő:

2020. március 25. 12:00

március 6-ig gyorsasági bónusszal

Ennyi napod van még gondolkodni

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp