VÁLLALKOZÓNŐI AKADÉMIA

Szerezd meg a TUDÁST és a TÁMOGATÁST, amire szükséged van ahhoz, hogy pénzt csinálj abból, amit szeretsz, hogy hatással lehess másokra és a szabadságért, ami fontos számodra.

Regisztrálj a várólistára. Értesítünk, ha 2021-ben megnyílik a beiratkozás.

Akár azt szeretnéd, hogy szabadon dolgozzhass otthonról, akár csak azt szeretnéd, hogy több bevételed legyen, vagy akár azért, hogy másoknak segíts a vállalkozoddal, csináld. Isten adta neked a tehetséget, készséget, vágyat vagy szenvedélyt, kezdj vele valamit. Nem számít, hogy miért akarod pénzért csinálni, amit szeretsz, a Vállalkozónői Akadémia megmutatja, hogyan csináld.

Így működik a Vállalkozónői Akadémia

Lehet, hogy a saját vállalkozás elindítása ijesztőnek, nehéznek tűnik. Legyen szó akár másodállásról, akár teljes munkaidős vállalkozásról, sokat kell tanulnod. Néha nehéz felismerni a következő lépést, átlápni az akadályt. De nem kell egyedül csinálnod. Az Akadémia segít Neked abban, hogy sikeres vállalkozásod legyen, függetlenül attól, hogy hol tartasz éppen most.

1. Online tréningek vállalkozás indításához és fejlesztéshez

Minden hónapban Kriszta elindít egy témát – mint például a marketing, a célmeghatározás, az időgazdálkodás stb. -, és kihívást, hogy növel üzleti tevékenységedet. Hasznos munkalapokat és sablonokat, szakértői interjúkat és tippeket fogsz kapni a NÖVÖK Vállalkozónői Akadémia csapatától, amelyek segítenek a haladásban. Minden hónap egy webináriummal ér véget, ahol összegezzük a tréningen tanultakat és megünnepeljük a sikereket.

2. Eszközök az ellenőrzéshez és a haladáshoz

Ahogy növekszik az üzleti tevékenységed, karban kell tartanod a vállalkozásod. A havi felmérések, kérdőívek és cselekvési tervek,  segítenek abban, hogy a vállalkozásod egyik szakaszból a másikba lépjen.

3. Ellenőrzés és támogatás

Az Akadémia tagjaként hozzáférést kapsz egy online közösséghez, hogy kapcsolatba léphessen Papszt Krisztával,  és olyan nőkkel, akik ugyanazon az úton járnak, mint Te. És mivel mindenki minden hónapban ugyanarra a kihívásra összpontosít, az Akadémia elszámoltathatósággal és támogatással segít Téged a céljaid elérésében.

„Annyira örülök, hogy megtettem ezt a lépést. Sokkal biztosabb vagyok abban, hogy képes leszek elérni a célom, és beteljesíteni az álmom, mint korábban.”

Anna

„A NÖVÖK Vállalkozónői Akadémia nem csak a vállalkozás indításához szükséges tudást adja, hanem támogat és biztat, hogy meg tudod csinálni.”

Melinda

„18 éve vállalkozó vagyok és úgy döntöttem tagja leszek az Akadémiának. Szükséges folyamatosan tanulni. Nagyszerű üzleti tippek és naprakész tartalom segít abban, hogy folyamatosan fejlődjek én is és a vállalkozásom is.”

Zsuzsa

Regisztrálj a várólistára. Értesítünk, ha 2021-ben megnyílik a beiratkozás.