Vállalkozónői Klub-nap

Havonta egyszer –  3 óra 

Minden, amit a tárhelyválasztáskor tudnod kell

Eddig hány órádat pazaroltad el a tárhelyszolgáltatók megértésével?

Különbséget tudsz tenni közöttük? 

Te hogy választottál, választanál közülük?

Március 13-án megmutatjuk mit kell tudnod, hogy a megfelelő szolgáltatót válaszd. 

SSL, SSD, Cpanel, MySQL, redundáns tápellátás…..

Te érted ezeket?

Ez után az este után végre megfogod érteni a rengeteg szak- és mozaik szó mögötti tartalmat, miérteket.

De ami a legfontosabb, március 12-e után tudni fogod, Neked mire van szükséged!

Ez az előadás azt az ismeretet adja át, ami kell. Tudni fogod merre indulj, és mit kérdezz, ha kell.

Szerverek, SSC tanúsítványok, tárhelyek, memóriák, Mbyte-ok. Most mindent elmesélünk róluk! Úgy, hogy Te is megértsd őket.

Gábor, az előadónk tudja, hogy kiemelkedő a szakmájában. Nem azért jön, hogy teleírd a jegyzetfüzetedet még több ismeretlen szóval. Gábor célja, hogy megérts a tárhely választás fontosságát. Illetve probléma nélkül ki tud szűrni és alkalmazni a számodra fontos információkat egy-egy oldalról!

Mert biztos vagyok benne, hogy már te is nézted meredten egy hosting szolháltató ajánlatát hátha attól értelmezhetővé válik a szöveg. 

Most végre itt a megoldó kulcs a sok információhoz!

Kéred?

Gyere el! Hallgasd meg, és után bátran tedd fel kérdéseidet, hogy többé ne jelentsen problémát az interneten fellelhető sok szakszó ebben a témában.

Gondolj bele milyen jó lesz, mikor a weboldal üzemeltetőddel végre szót tudsz érteni, nem csak vakon megbízni benne. 

Egyedül intézed webes dolgaidat? Akkor pedig feltétlen ajánljuk Neked ezt az estét. Sok kutatómunkától szabadítod fel magad!

 Vendégünk Túri Gábor – az Online Világ alapítója

 

Gábor – feleségével, Zsuzsival együtt- azért alapította az Online Világot, hogy a kezdő vállalkozások számára segítséget nyújtsanak a kezdeti nehéz időszakban, amikor a vállalkozás elindításához rengeteg időre, energiára és sok pénzre van szükség.

Közel 10 évig mikrovállalkozások és KKV-k kereskedelmi- és marketingstratégiáját, valamint online megjelenési koncepcióját tervezték alkalmazottként. Az Online Világ néven elindított vállalkozásukkal az  összegyűlt tapasztalatainkat felhasználva kívánják az induló vállalkozásokat támogatni.

Gábor weboldalakat készít, így pontosan tudja, mi illetve milyen háttér technika kell ahhoz, hogy egy weboldal gyors, ügyfél- és üzleti modell-barát legyen.

Mit mondanak azok, akik már részt vettek a Vállalkozónői klub meetupon?

…nagyon várom a két hónap múlva esedékes előadást! 🙂
Nagyon jó kezdeményezésnek tartom a női vállalkozói klub létrehozását. Számomra rendkívül inspiráló, hogy hasonló helyzetben lévő “kolléganők” osztják meg a tapasztalataikat – bátorítást, lendületet, tudatosodást, figyelmességet és a valahova tartozás érzését kapom belőle, és ezt nagyon köszönöm Neked! 🙂
M. Orsi

Boldog vagyok, hogy befizettem erre a tanfolyamra és megismerhettelek téged, a vállalkozó női klubbot és a többieket is! Nagyon hasznos amit és ahogy csináltok én mindenképpen viszem majd jóhíreteket és amikor tudok megyek az előadásokra is!

M. Melinda

A Vállalkozónői Klub időpontja, helyszíne és díja

2019.03.13. 17:00 - 20:00

Cosmic Latte 13

XIII. Hegedűs Gyula u. 63.

Részvételi díja

3.000 Ft

Személyesen nem tudsz eljönni, ezért online vennél részt az eseményen?

Semmi akadálya.

Zárt webináriumot hozunk létre az eseményhez, így online tudod követni az előadást és felteheted a kérdéseidet is. 

Jelentkezés

A jelentkezési határidő: 2019.03.11. 12:00

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp
Ez a jelentkezés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet Kormányrendelet hatálya alátartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések, jelentkezések a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.
Elállási szándékodat a jelentkezéstől számított 2 napon belül e-mailben jelezheted (kapcsolat@vallalkozonoiklub.hu)
A szerződést a jelentkezési űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a meetupra” gomb megnyomásával Papszt Kriszta egyéni vállalkozóval kötöd (8693 Lengyeltóti, József A. u 3.). A jelentkezés után azonnal visszajelzést küldünk az adataidról, valamint elküldjük a fizetési információkat és a proforma számlát.
Fizetési határidő 3 nap.
A jelentkezés elküldése után proforma számlát, a részvételi díj számlánkra történő beérkezése után – legkésőbb a rendezvény napján – pedig elektronikus számlát küldünk a regisztrációnál megadott e-mailcímedre.