Reggeli

Indítsd velünk a napot, a hetet és hízlald a kapcsolati tőkéd!

A pillanatnyi döntéseink nem csupán az adott pillanatra hatnak, hanem a valamilyen szempontból kapcsolódó döntéseink hosszú, jövőbeni sorozatára is.

Dan Ariely

izraeli-amerikai közgazdász, tanár és író

Az üzleti reggeli nem egy átlagos étkezés. Villacsattogtatás közepette is fontos üzleti témákról, ügyekről beszélgetünk. Minden reggelinek külön témája van, amelyről egy – egy meghívott szakértő mond hasznos infokat, vitaindítót…

Miért érdemes eljönnöd a Business Brunchra?

Mert biztosan magaddal viszel valamit. Üzletet, infót, egy jó gondolatot…

Mert nincs fontosabb dolgod, mint a saját vállalkozásod menedzselése.  Ha te nem csinálod, nem ” hízlalod”, építed a kapcsolati rendszered, helyetted senki sem fogja.

 

Dátum

2019. május 06.

Időpont

9:00 – 12:00

Helyszín

Budapest – Belváros, egyeztetés alatt

Részvételi díj

6.500 Ft, Klub tagoknak 5.500 Ft

Létszám

Maximum 20 fő

Jelentkezési határidő 2019.04.30. 12:00

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Miről fogunk beszélni?

Az instagramról. 
Hogyan és miért használd kezdő vállalkozónőként? 

Aki szeretné az Instagramot beépíteni a marketingjébe

 

 

 

 

Egy isteni, finom reggelit és…

hasznos ismereteket, kapcsolatokat,

Meddig lehet jelentkezni?

A Business Brunch jelentkezési határideje 2019. április 30. 12:00, de érdemes nem halogatnod a jelentkezést, mert a létszám korlátozott. Nehogy lemaradj!

Hogyan tudok jelentkezni?

Add meg az adataidat az oldal alján lévő űrlapon.

Hogyan tudok fizetni?

A részvételi díjat banki átutalással, vagy PayPal-on keresztül tudod fizetni. A jelentkezést követően kapsz egy visszaigazoló levelet, abban benne lesz minden adat, amely a részvételi díj kiegyenlítéséhez szükséges. A részvételi díj beérkezése után elektronikus számlát kapsz a jelentkezésnél megadott email címedre.

Mit vigyek magammal?

Hozdd a nyitottságodat, kíváncsiságodat, kezdeményező készséged, a jó kedved és névjegykártyáidat! A reggeliről mi gondoskodunk.

Hogyan lehetek klubtag?

A “Klubtagsági csomagok” menüpont alatt kiválasztod a számodra legmegfelelőbb klubtagsági csomagot és befizeted a tagsági díjat, amely nem naptári évre, hanem a befizetést követő 365 napra szól.

Mi történik, ha nem tudok részt venni a reggelin?

Ha regisztráltál és befizetted a részvételi díjat, de valami közbejön és mégsem tudsz eljönni a reggelire, akkor az esemény időpontja előtt legalább 7 nappal jelezd felénk a kapcsolat@vallalkozonoiklub.hu e-mail címre és visszakapod a részvételi díjad. Ha a reggeli időpontja előtt  7 napban derül ki, hogy nem tudsz jönni, akkor már sajnos nem tudjuk visszautalni a díjat, mert számítottunk rád és a reggeli költségére fordítottuk.

Jelentkezés